2016. jan 02.

91. A 3. iksz!

írta: Clamesa
91. A 3. iksz!

Ismeritek a viccet arról, hogy miért nem kell megnézni az Amerikai história X-et? Mert ha nem láttad az első 9-et, már érthetetlen a történet.:)) Ilyen ez a terhesség is. Aki látja, hogy nem fáj a derekam, nem vagyok elhízva, mint a disznó, sokat szexelünk, nem fekszem kórházban, azt gondolhatja, milyen szerencsés pár vagyunk ezzel a terhességgel.

Megtelt már az agyam a sok aggódással és parás helyzettel, túlestem a holtponton. Nem ilyen terhességet érdemeltünk azok után, hogy mennyi mindent megtettünk a vetélés után, mennyi vizsgálatot találtunk ki egyedül, orvosok nélkül, és mennyire vigyáztunk az új embrióra és magzatra. De igyekszem nem hinni abban, hogy mindenkinek érdemei szerint. Az élet egyszerűen igazságtalan, sőt, ez nem is szempont az életben.

De! A 3. ikszbe lépve már másként látom az egész sztorit, ami még mindig borzalmas (biztosan még durvább lenne, ha nemcsak a terhességem, de én is a 3. ikszben lennék:D). Elkezdtem viszont várni azt, hogy magzatból gyerek legyen, hogy azt érezzem, amikor megpillantom Őt és a szemébe nézek, hogy a következő 30 évben nálunk fog ugyan lakni, és az Ödipusz-komplexusán sem fogunk tudni segíteni, de mégis annyira kalandos 30 év áll előttünk! Nagyon várom!

Azt mondta a tájékoztató hölgy a Maternityben, hogy meg lehet nézni magzatmázasan is a gyereket. Vajon az érdekes? Vagy inkább csúnyácska? Vajon örökre az agyamba ég majd, mint unokanővéremnek a nagymamánk leesett álla a temetésén? Vajon amikor odaadják, már le lesz mosva, és megfoghatom őt? Vajon Aldric velem marad majd, amíg varrnak vagy a gyerekkel megy? Előbbi esetén nem támogatja majd a gyereke nyugdíjasként, utóbbi esetén sosem szexel többé.

Néhány új vagy korábban nem említett tünetről  és eseményről írok erről a hétről.

ügyetlenség. Nem új, de nem írtam még róla. Minden kiesik a kezemből (a laza izmok miatt), és már gondolkodom azon, hogy jelzőbójákat kellene ledobnom melléjük, hogy Aldric észrevegye az általam leejtett, kiöntött, megrúgott dolgokat, amik helyreigazítást igényelnek. Pontosan, mint ahogy a New Orleans-i rendőrség oldotta meg a feketék által lakott városrészekben a hurrikán miatt a víz alá süllyedt hullák ügyét...

csípőszúrás. Néha, ha rosszul fekszem, fáj a csípőcsontom egy ponton. Nyilván a súlynövekedés miatt.

vérbőség a szeméremajkakban. Szex után egy fél napig a hüvelyem tüzel, és a szeméremajkaim meg vannak telve vérrel, igazából fájón. Pont, mint a Nagy durranásban a főszereplőnő hasa.:))

hot_shots.jpg

átvonulás. A magzat átvonul a hasamon, riszálja a popóját (ezt az uh-ból tudjuk). Ez egy új módszere, ezen a héten találta fel!:) Ha kicsivel kisebb lenne a hasam, és az önbecsülésem, és nem lett volna apám, az átvonulások miatt lehetnék akár időjós is.:D

babasarkak és babapopók. Az oldalamon egyre inkább kitüremkedik, amikor a sarkát vagy popóját odanyomja. Aldric tud vele játszani is, amikor nyomja a sarkát, lehet vele high five-osat játszani.:)

beszereztünk mindent. Nagyjából minden megvan a gyereknek, még a szüleimhez vásárolt utazóágy is! A tápláláshoz szükséges dolgok viiszont 100%-ban hiányoznak. Őszinte leszek, azért, mert azok unalmas dolgok. Cumisüveg, annyiféle van, annyi színben, annyi milliliterrel, lefárad tőlük az agyunk. A mikrós sterilizáló is uncsi. A pelenka is, és inkább a boltosokra rohadjon rá, mintsem ránk itthon. Ezek mind kaphatók az utcánkban levő DM-ben, vagy az 5 perc sétára levő Rossmannban, így emiatt nem izgatjuk magunkat.

Január 9-én megyünk egy újabb kör 4D-re Aldric unokahúgával (age 10) és Aldric anyukájával (16 felett nem írunk ki kort). Ott is megkérdezzük majd a méhlepényem érettségi fokát, és a magzati méreteket.

Január 13-án megyünk vissza a Maternitybe, uh-ra és P.Z.-hez konzultációra.

Fontos feladatunk lesz, meg kell kérdeznünk őt, hogy miben tud segíteni, ha tovább ért a lepény, vagy ha a 35. hét előtt indulna be a szülés. Ha azt mondja, hogy semmiben, akkor keresni kell egy B terv fogadott orvost egy esetleges állami kórházi szülésre. Erre felkészültünk már lélekben, Aldric pl. tegnap véletlenül a párnája alatt hagyott telefonnal aludt, ahogy azt szokás a kórházakban!:))

Hogy mikor kössünk szerződést velük. Hogy hogyan vonódik le az egészségpénztárunkról a pénz. Hogy ezentúl hogy megy majd a terhesgondozás.

És arról is, hogy mikor fogja felírni a tejapasztót, mikor kell elkezdenem szedni. Kell-e egyáltalán. Előre ki kell váltani, vagy benne van-e az ottani ellátásban.

The rest is still unwritten.

 

Szólj hozzá

ultrahang várakozás méhlepény uh 4d hüvely magzatmozgás rugdosás terhességi hét ügyetlenség szeméremajkak csípőfájdalom vérbőség hetenkénti