2016. már 01.

115. Szex a terhesség alatt? És előtt?

írta: Clamesa
115. Szex a terhesség alatt? És előtt?

IGEN!

És most G. Fodor Gáboros stílusban be is fejezhetném ennyivel ezt a bejegyzést, de én nem vagyok törpediktátor, így nem ússzátok meg a részletes kifejtést!:D

Fiatalkoromban egyáltalán nem érdekelt a szex. 5 évvel az első menzeszem után, 16 évesen jöttem rá először, hogy létezik ilyesmi. Nem azért, mert a szüleimet ne láttam volna csókolózni, vagy óvszert venni néha a boltban, vagy megölelni egymást. Nem is azért, mert az osztálytársaim ne dugtak volna már régen a pasijukkal. Csak úgy, hormonálisan nem érdekelt még. Aztán, 16 évesen egyik este láttam egy szoftpornót a tévében, és arra gondoltam, ez jó lenne, kellene majd szexelni valakivel a jövőben. 16 éves koromig még csak nem is maszturbáltam sosem.

Akkoriban már volt barátom, akivel el is kezdtünk valamit maszatolni, gimi végéig csináltuk is, de ma már nem emlékszem, milyen volt. Csak arra, hogy a srácnak ezeken a koncertjein voltam kénytelen a boldog barátnőt játszani, fintorgás nélkül.

 Aztán, elkezdődött az egyetem, és voltak mindenféle fiúk mindenféle bulikban és utánuk, akiket sajnos most nem tudok felidézni. Voltak plátói szerelmek is, akiket viszont fel tudok. Aztán, az Msc-m alatt volt vőlegényem, akivel szar volt a szex, de azt hittem, hogy a felnőtt élet arról szól, hogy boldogtalan vagy. Hiszen mindenkin ezt láttam. De nem voltam hajlandó elfogadni, hogy ez az Élet. A PhD-m elején volt egy fiú, aki ostoba volt, de gyönyörű, és a szex is jó volt vele. De első jellemzője miatt kicsit nehezen ment volna a hosszútávú kapcsolat.

Aztán jött a munka világa és megismertem Aldricot. Vele az elejétől egészen más volt. Tökéletes az együttélés, az együttlét, és a szex is köztünk, és az életünk szerves része volt a terhesség előtt. Mindenkitől azt hallottam, hogy majd terhesség alatt abbahagyja az ember, mert szúr, fáj, és amúgy is, a "babóca pici fejecskéje" túl közel lesz Aldric hímtagjához. (Komolyan, ezeknek mekkora farkú pasijuk van??? Vagy csak oda kellett volna figyelni bioszon??). És nemcsak arra, hogy milyen szexi volt az a tanárnéni!

Az első terhesség alatt ugyanúgy naponta voltunk együtt, mert fontos volt az intimitás ilyen szintű megélése is. A vetéléskor a doki eltiltott egy időre a szextől, hétfőtől szerdáig nem is csináltunk semmit. Aztán szerdán, a kilökődés és a méhem kitisztulása után ismét összebújtunk. Annyira megnyugtató, biztonságot nyújtó és testileg/lelkileg kielégítő pillanatok voltak azok. Imádtam.

A második terhességet is napi együttlétekkel hoztuk össze a rákövetkező 3. hónapban. Érdekes volt, mert az első egy hétben mintha kevesebb hely lett volna bennem, úgy anatómiailag.:) De aztán ez, varázsütésre megoldódott. Aztán, jött az első gond, az amniocentézis. A dokit kérdeztem utána, hogy mennyi ideig kell pihennem. Azt hittem, érteni fogja, hogy a dugásra célozgatok. De az ő idejében a 28 éves házas nők már tisztes cölibátusban figyelték, ahogy a férjük félrekúr, így gondolom, eszébe se jutott ez a verzió. Azt mondta, egy napig ne fussak versenyt. Aztán, mikor konkrétan a szexre rákérdeztem, meglepődve emelte fel a fejét, és elnevette magát. Ezt még sosem hallotta amniocentézis után senki szájából, azt hiszem.:) Azt mondta, nyugodtan azt is holnaptól! És csináltuk is nyugodtan, másnaptól.

Továbbra is kielégítő és gyakori maradt a szexuális életünk, amikoris egy hónappal később, elkezdtem vérezni a munkahelyen. A kórházban kiderült, hogy "csak" a folyásom marta fel a hüvelyfalat. A doki a kontrollig (2 nap) mondta, hogy tartózkodjunk az együttléttől. Minden rendben volt a kontrollon és feloldotta a tilalmat. De ott valami eltört bennünk. Sok volt a "lehet, hogy downos magzatot kell megszülnöm" és a "lehet, hogy koraszülött halottat kell megszülnöm" közti kevés szünet a lelkünknek. Azóta kicsit megváltoztunk. A napi együttléteink lecsökkentek kétnapiakra, és oké, be kell látni, hogy azért előfordul, hogy minden nap valami kis maszatolás köztünk.:)

Pedig nekem sem a terhesség az életem legnagyobb kedvence: voltam felfázva kétszer is, volt/van kiirthatatlan gombás fertőzésünk, amit passzolgatunk is néha. Volt olyan, hogy fájt picit a behatolás. Végighánytam az első hónapokat. Van olyan, hogy A. annyira rúg a lábával, hogy azt hiszem, kijön a számon. Van olyan, hogy a hólyagomat üti a kezeivel. És, már a középidőtől csak kb. 3 póz van, amit bírok testileg. Egy orvost azért hagytunk ott, mert nem volt hajlandó elmagyarázni, miért azt a fajta Utrogestant kellene használnom, amitől minden bugyim tiszta kosz lesz, és Aldric meg nem tudja lemosni magáról, mikor a szájon át szedhető verzió ugyanolyan.

A magzatot többnyire vagy elaltatja a szex, vagy megnyugtatja, közben nem nagyon szokott kalimpálni. Azt hittem, hogy majd furcsa lesz, hogy hárman vagyunk az ágyban (mert erre sose vágytam), de egyáltalán nem furcsa. Szerencsére, a férjem is járt bioszra, így nem hiszi, hogy a hímtagja eléri a gyerek fejét:D Inkább úgy érzem szex közben, hogy együtt vagyunk, a házasságunk szuper és ez az egész szex dolog csodás, imádom és csinálni akarom ÖRÖKRE! És Aldrickal akarom!:)

Egyetlen szerencsénk, hogy az orvosunk már a nyugati protokollt követi, amiben 3 hét szünet van csak a császár után, nem a magyar, állami 6 hetes!

pregnant.png

Szólj hozzá

szex terhesség orvos magzat csajok maszturbálás pasik császármetszés póz póz terhesen