2016. feb 16.

108. A magzat életében először beilleszkedik!

írta: Clamesa
108. A magzat életében először beilleszkedik!

  • A gyerekünk valószínűleg egy olyan kerületben fog gyerekeskedni, ahová mi eléggé értelmiségiek vagyunk ugyan, eléggé kultúrafogyasztók, és eléggé intelligensek is. Viszont túl szegények.
  • A gyerekünknek állandó lakcíme a külvárosi lakásunkban lesz, és talán oda is költözünk majd vele később. Oda elég kispénzűek vagyunk, a ruháink is majdnem beillenek oda, viszont túlzottan kultúrafogyasztók, és értelmiségiek vagyunk.
  • A gyerekünk valószínűleg túl jó fiú lesz ahhoz, hogy szeressék a lányok. A génjeinket elnézve nem lesz egy Channing Tatum sem, a banki tranzakcióinkat elemezve pedig a pénzéért se fogják szeretni a tinicsajok.
  • Mivel nem fogjuk elitiskolába járatni valószínűleg (mert mindketten megbántuk a sajátunkat), ezért túl okos lesz a sima iskolához. Az elitiskolához viszont nem lenne eléggé sok generációs értelmiségi. És, szorongó felnőtt válna belőle, ahogy MINDEN elitiskolát végzett barátunkból/ismerősünkből lett.

A gyerekünk sorsa tehát valószínűleg az lesz, hogy vagy egyáltalán ne tudjon semmilyen társaságba beilleszkedni, vagy az, hogy csak nagy fájdalmak árán.

Most van az első és egyetlen alkalom, hogy úgy illeszkedik be éppen, hogy az másnak fáj és nem neki. Én vagyok az a másik ember, akinek fáj. 3,5 hét van a szülésig kb, és én ha kimozdulok, mindig megbánom. Annyira feszíti a hólyagomat, a csípőcsontomat és az egész altestemet, hogy egy ideg eltalálásával általában élénk kurvaanyázásban, a férjem karjának kvázi letépésében és a megállásban teljesedem ki.

A múltkor volt nálam egy kés éppen, amikor ezt csinálta a magzat a kezével/fejével, hát elgondolkodtam, hogy az otthonszülés van-e császáros verzióban, és ha most kivágnám őt, Aldric emlékezne-e még a háztartástan órákon tanultakra a varrásról és/vagy, van-e youtube tutorial videó a császármetszésről a neten.

Azt hittem, hogy az internetes fórumok majd felrobbannak ettől a tünettől, ahogyan a sok mástól is. De nem. Ilyen szinte senkivel se történik. Az orvosom szerint is csak tűrni lehet. Magyarországon. Angol nyelvű fórumokon találtam pár szerencsétlen sorstársat. Szerintük azért van, mert beilleszkedik a magzat feje a szülőcsatornába, készülődve a szüléshez.

So earlier I thought I may be having contractions but now it feels more like it's just pressure/pain in my bladder.  I don't think it's a bladder infection as it doesn't burn when I pee.  I've only had a UTI a couple of times in my life but both times I immediately knew that's what it was b/c of the burning while urinating.  I know my bladder is taking on a lot these days with the pressure from the baby and all but this is ridiculous.  It has come in waves from time to time and really hurts a lot.

ÉS:

i thought i had a bladder infection in the early part of my third trimester. it was so painful i couldnt move. went into the doctor and it turned out to be just severe ligament pain.

ÉS:

I have also been having a lot of bladder pain for the past week also, and sometimes it literally feels like a knife is stabbing me in the bladder...VERY PAINFUL. I almost drop to the floor every time it hits. I go to pee after this pain and either nothing or only a few drops will come out. I called my advice nurse on monday and she had me go in to do a urine culture. I just got a call that everything came back normal. But today the pain seems even worse, I cant stop going to pee ( like I went about 4 times in the past hour). And no matter how empty my bladder is, it still hurts very bad. I have also been having a lot of BHC the past couple of weeks.
Has anyone experience anything like this or have any advice for me? The pain is starting to get unbarable.

ÉS:

im 33w5d and i been getting small shooting pains in my bladder, its painful for me to walk.

A megoldások egyébként:

  • a méhnyakat nyomja a magzat
  • a magzat beilleszkedik a szülőcsatornába
  • a magzat üti/rúgja a hólyagot
  • feszülnek a szalagok
  • a magzat egy ideget talál el
  • húgyúti fertőzés
  • vesekő

Mivel nem folyamatos a fájdalom, így a mi magzatunkra biztosan az első 5 közül valamelyik az igaz. Még maximum 23 nap.

baby.jpg

Szólj hozzá

magzat beilleszkedés hólyag rugdosás húgyúti fertőzés idegek hólyagfájdalom szülőcsatorna méhszalagok