2016. jan 09.

96. Borzalmas 4D babamozin voltunk a 13. kerületi Hepinetben

írta: Clamesa
96. Borzalmas 4D babamozin voltunk a 13. kerületi Hepinetben

Voltunk egy újabb 4D-n, mert a családot muszáj volt ágakra szakítani, hiszen nem vonulhatunk be 7-en egy babamozira, így most Aldric családjának járt az élmény. Sajnos, azt nem kaptak, de legalább elköltöttük 20 percért egy közmunkás havi fizetésének a negyedét, és nem kaptunk érte semmit.

A Brendon melletti, 13. kerületi Hepinetben voltunk, 4D babamozin. Nem kértük a diagnosztikai csomagot, amit utólag, látva a - valószínűleg 2000-ben már egyszer valahonnan kiselejtezett - ultrahang gépet, nem is bántunk meg. Megyünk szerdán úgyis a Maternitybe, majd ott méregetik őt. A recepciós furcsa adatokat kért el tőlem, a Taj számomat, a lakcímkártyámat és azt, hogy hol fogok szülni. A Kútvölgyiről nem tudta, hogy micsoda, így végül kiegyeztünk egy Maternityben.

A recepciós rideg volt és furcsán viselkedett. Talán haragudott azért, mert "csak" a 11.000-es babamozit akarjuk megcsináltatni (ahogyan már egy hete megbeszéltük azt a telefonban is), talán azért, mert 3 vendéget hoztam (ahogyan erről szintén egyeztettünk már) vagy csak: mi a istenért kell találgatnom már megint, hogy miért bunkó valaki egy ilyen szolgáltatásban?

Na, szóval, befeküdtem az ágyra, Aldricot, az anyukáját és az unokahúgát egy kis kanapéra zsúfolták. Szerencsére a szonográfus észnél volt és hozott be egy újabb fotelt, így már elfértek.

A babamozi kb. 20 perc volt, a gép meg elborzasztó. Volt egy bejegyzésem a 2. terhesség elején, amiben arra panaszkodtam, hogy miért van a BLESZ-ben uh gép, ha ennyire szar. Na, most akkor: miért van 4D babamozi egy olyan helyen, ahol ennyire szar fos szar az uh gép minősége?

A szonográfus bosszantóan bután viselkedett. A 10 éves unokahúgunk előtt mondogatta egyfolytában, hogy nézzék, ott dudorodnak a zacskók, nézzék, a lába közé veszi a férfiasságát. A gyerekemnek még nincs emberi méltósága, mert még csak egy magzat, de azért...ez már túlzás volt. Én egyszer majdnem elbőgtem magam a szégyentől, amit éreztem miatta. Az unokahúgunkon nem lennék meglepve, ha unta volna a vizsgálatot, mert a magzatot a szonográfus nem próbálta mozgásra sem bírni. Persze, nehéz dolga is volt, hiszen már egyre kevesebbet ficánkol a kis helyen.

Csak olyan szavak hagyták el a szonográfus száját a gyerekkel kapcsolatban, hogy "zsíros", "kövérkés", "nagy", "grimaszol", "nem tetszik neki", "jaj, hagyjatok már békén", "be is fordulok anyához", "jaj, ez lesz majd a hisztiarcom, ezt nagyon tudom már most is", "szélesfejű", "pufi", "széles vádlijú" és "van itt zsír, nincs mitől tartani". Utóbbi úgy, hogy nem tartunk attól egyáltalán, hogy a gyerek nem lesz elég kövér, sőt. A vizsgálatnak úgy lett vége, hogy a mondat közepén lejárt az idő, és levette az uh fejet a hasamról.:)))

A játékos időnek vége.

jatekos.jpg

Egyszer az unokahúgunkat és Aldric egész családját leszélesfejűzte (amit nyilván felesleges mondani, hiszen csak forgatja bennük a kést), és megnyugtatott, hogy az én orromat örökli a gyerek, nem Aldric családjáét (köszi, baszd meg). Majd a 10 éves unokahúgomra azt hitte, hogy az első gyerekem, akit én szültem...ööö...17 évesen. Csodálkozom, hogy nem kezdte el Aldric péniszét összenézni a magzatéval, és rákérdezni apám méreteire. Azon is, hogy nem mondta azt, hogy remélem, Aldric fogait örökli majd és nem a maga csálé fogait. Vagy azt, hogy remélem, nem őszül majd olyan hamar, mint maguk. :D

A babamozit még én is untam. Pedig az istenit, velem történt maga a vizsgálat!:)) Aldriccal a pocakom mozgását figyeltük egy ideig közben, amit itthon ingyen is tudunk, mert érdekesen fel-le emelkedett több ponton is.

A méhlepényem eszerint a vizsgálat szerint max 1-es fokban érett. De ezt most hagyjuk, ez nem egy rendes gép volt. 

Az Istenhegyis 4D-t nagyon ajánlani tudom, itt írtunk róla, és a Genesis 4D-t is, amiről pedig itt írtunk. Utóbbit hajlamos vagyok Genesysként írni elsőre, de csak mert a Terminátor filmek tönkretették az agysejtjeim.

Most, hogy már letelt a 30. hét, valószínűleg ez volt életünk utolsó babamozija, annak ellenére, hogy a Maternityn 4D-s a gép, de ott vizsgálnak, nem babamozi van. És azért az utolsó, mert továbbra is fenntartom, hogy csak akkor leszek újra terhes, ha megerőszakolnak a peteérésem napján az utcán. Majd igyekszem olyankor nem kimenni, Lipótvárosban ugyanis rendkívül sok az ügyvéd és a politikus az utcán, fene tudja, mit várhat tőlük az ember. :D

Szólj hozzá

ultrahang uh 4d 13. kerület brendon dancsó videómánia hepinet gyöngyösi utca